treo600 original rom

Discussion of the Treo 600 smartphone

Moderator:kocoman

Post Reply
trueptr
Newbie
Posts:2
Joined:Mon Apr 07, 2008 11:58 am
treo600 original rom

Post by trueptr » Tue Sep 08, 2009 10:13 am

Hi, just found my old treo600 in a drawer.. it's bricked - failed rom update 2 years ago..
I thought I could try fixing it with that rom tool.. but I've spent 2 hours looking for any treo600 ROM and I can't find any of them on the internet..
does anyone know what happened to them?
thanks, peter

trueptr
Newbie
Posts:2
Joined:Mon Apr 07, 2008 11:58 am

Re: treo600 original rom

Post by trueptr » Tue Sep 08, 2009 11:00 am

haha just answered myself - it's treo 650 not 600 :roll:

m4f1050
Newbie
Posts:7
Joined:Sun Oct 05, 2008 9:58 pm
Location:O-town
Contact:

Re: treo600 original rom

Post by m4f1050 » Fri Nov 20, 2009 11:34 pm

I have a "Network Search..." followed by "No Service" Verizon Treo 600 I had provisioned it for metroPCS (PRL, SID, NID, MDN and MIN) and tried to do a CDMA Updater repair but it updated to Verizon 1.11 without backing up the NV... When it came back up it no longer had signal. I tried changing the PRL to a Verizon one to see if that would do anything, and nada... It's stuck with PRL 0 instead of the one I put on it (metro PRL)

A few questions,

1. Is there a way to "flash" the original ROM back on this phone?

2. Can I run a Sprint 1.10 update on this phone? If I can, where or what do I have to modify in order to pass the ROM check?

Always playing with cell phones, this has become a challenge for me ;) I'm obsessed with cellphones and always trying new things here and there...

Post Reply